Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
La I-CSC fa una crida a participar a la Via Catalana i ofereix el suport als docents de les Illes

La Confederació Sindical Catalana (CSC) ha fet una crida difosa a través d'una nota de premsa a participar activament a la Via Catalana que se celebrarà el proper 11 de Setembre.

05/09/2013 Política
La Intersindical-CSC fa una crida a la mobilitzacó per dur a terme la consulta sobre la independència La Intersindical-CSC fa una crida a la mobilitzacó per dur a terme la consulta sobre la independència

Aquesta crida es fa extensible a participar igualment a les diverses mobilitzacions populars que es duran a terme al conjunt del territori a l'entorn de la Diada.

El sindicat independentista ha expressat que consideren "d'especial importància que aquesta iniciativa esdevingui un èxit i sia el tret de sortida d'un període continuat de mobilitzacions populars per assolir la independència nacional."

També descaquen que volen "fer especial incidència en la necessitat de la mobilització popular en defensa dels interessos de la immensa població d'aquest país, les treballadores i els treballadors."

Solidaritat amb els ensenyants de les Illes

La Intersindical-CSC també ha expressat avui el seu suport a la comunitat educativa de les Illes Balears i Pitiüses davant la convocatòria de vaga indefinida a partir del proper 13 de setembre.

El sindicat ha ofert "la disposició a participar de qualsevulla acció de suport a la seva lluita per la dignitat com a educadors/es i en defensa de la nostra llengua comuna" i contra qualsevol mena "d'estratègia de fragmentació, menysteniment i invisibilització."

En aquest sentit desitges que la vaga sigui un èxit "i aconsegueixi llençar a l'abocador de la ignomínia el Decret de Tractament Llengües (TIL) així com restituir a les seves feines els tres directors de centres educatius de Maó acomiadats per exercir la seva tasca amb dignitat i fermesa."

 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid