Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
ARRAN i la CUP fan una crida a participar als actes de la Diada a Cambrils
04/09/2013 Política

Arran Cambrils i la CUP conviden el dia 10 a participar a la commemoració de la diada nacional i el dia 11 a la manifestacio per la independencia convocada a Reus.

L'acte de Cambrils serà a la Plaça del Setge, on a partir de les 19h els assistents podran gaudir d'un tast de productes i begudes de la terra i una mostra d'estelades, organitzada amb l'objectiu de resaltar la pluralitat de corrents ideològics que sempre hi ha hagut dins del moviment independentista català. A les 19:30h es realitzaran els parlaments, a càrrec de membres de la CUP i d'Arran Cambrils, i a més, també comptaran amb la presència d'un invitat especial, un membre del grup musical Aspencat que ens parlarà sobre la situació de l'independentisme al País Valencià. Finalitzaran la commemoració amb un concert del grup cambrile

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid