Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
La Comissió Onze de Setembre de Badalona presenta un acte reivindicatiu per commemorar la Diada
04/09/2013 Política

La Comissió Onze de Setembre de Badalona presenta per tercer any consecutiu un acte reivindicatiu per commemorar la Diada Nacional de Catalunya.

Aquesta comissió, que està integrada per una trentena d’entitats, tant culturals, socials com polítiques, neix amb la voluntat de celebrar la Diada de forma unitària i social, “més enllà dels actes folklòrics i festius, i com a reivindicació dels drets socials i nacionals”.

L’acte començarà a les 20.30 hores amb un sopar popular a la Plaça dels Països Catalans, amb un preu de venda al públic de 8 euros i que inclou amanida, fideuà, aigua, vi i la torxa per a la marxa.

A continuació, s’encendrà una estelada gegant feta amb milers d’espelmes i es podrà gaudir de l’actuació de les colles de cultura popular i tradicional.

Després de les actuacions, es faran el parlaments a càrrec de la comissió i d’Antonio Baños, periodista, músic i escriptor català, que col·labora en el programa Ànima del Canal 33 i que ha publicat els llibres Guia pràctica de l’expulsió catalana de l’euro i La rebel·lió catalana.

Finalment, es farà una marxa de torxes fins a la Plaça de la Plana, on es farà la lectura del manifest i es cantarà Els Segadors i El cant de la senyera.


El tram de Badalona de la Via Catalana comptarà amb més de 10.000 persones

Els mitjans locals de Badalona s'han fet ressò de la gran mobilització que es posarà en marxa en aquesta ciutat el proper 11 de setembre.  S'ha calculat que 10.000 participants particparan a la Via Catalana a Badalona.  Travessarà aquesta ciutat des de la riera de Canyadó, per la línia de la costa, fins a Sant Adrià. Els organitzadors han destacat que la localitat badalonina serà una de les més importants en tot aquest procés, i que "bona prova d’això és que va ser la segona ciutat que va omplir més ràpidament els seus trams de participants després de Barcelona."
 
El tram badaloní constarà d’uns 10 subtrams, de 500 metres cadascú, i necessita d’entre 5.000 i 6.000 persones per cobrir tot el recorregut, xifra que s’ha superat amb escreix. De fet, fa setmanes que ja ningú es pot inscriure per formar part de la cadena a Badalona. Des del nostre municipi es desplaçaran un total de sis autobusos amb més de 300 persones al sud del Principat, a més d’unes 200 al Maresme.

Badalona comptarà el proper 11 de setembre amb més de 10.000 participants en la Via Catalana, l’esdeveniment reivindicatiu que l’Assemblea Nacional Catalana porta mesos preparant de cara a la Diada Nacional d’enguany. Es tracta d’una gran cadena humana que recorrerà Catalunya de nord a sud a les 17.14h del proper dimecres per reclamar la independència. També travessarà Badalona, des de la riera de Canyadó, per la línia de la costa, fins a Sant Adrià. No només això; els organitzadors a nivell municipal han destacat que la localitat badalonina serà una de les més importants en tot aquest procés, i que bona prova d’això és que va ser la segona ciutat que va omplir més ràpidament els seus trams de participants després de Barcelona.
 
El tram badaloní constarà d’uns 10 subtrams, de 500 metres cadascú, i necessita d’entre 5.000 i 6.000 persones per cobrir tot el recorregut, xifra que s’ha superat amb escreix. De fet, fa setmanes que ja ningú es pot inscriure per formar part de la cadena a Badalona. Tot aquell que es vulgui unir s’ha de dirigir a les terres de l’Ebre, localització menys concorreguda. Des del nostre municipi es desplaçaran un total de sis autobusos, facilitats per ERC, Òmnium i ANC, amb més de 300 persones al sud de Catalunya, a més d’unes 200 a El Maresme. - See more at: http://www.diaridebadalona.com/el-tram-badalon%C3%AD-de-la-catalana-comptar%C3%A0-amb-m%C3%A9s-de-10000-persones#sthash.szL6r1EH.dpuf
El tram badaloní de la Via Catalana comptarà amb més de 10.000 persones
- See more at: http://www.diaridebadalona.com/el-tram-badalon%C3%AD-de-la-catalana-comptar%C3%A0-amb-m%C3%A9s-de-10000-persones#sthash.szL6r1EH.dpuf
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid