Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Illes Balears
Cap a la vaga indefinida a l'educació

La vaga del 16 de setembre es convoca també a les escoles concertades

09/09/2013 Educació

L'assemblea de docents de les Illes Balears ha convocat vaga indefinida d'educació a partir del 16 de setembre. Han insistit en la importància de la difusió del conflicte i de la solidaritat a totes les Illes Balears i d'altres regions amb llengua pròpia de l'Estat.

La vaga del 16 de setembre es convoca també a les escoles concertades. Concretament el 10 de setembre s'ha organitzat una reunió amb delegades i delegats de l'escola concertada.

Pel que fa als actes del mateix dia 16, s'ha concretat una concentració unitària el dia de l'inici de la vaga davant del Consolat de Mar a Mallorca.

D'altra banda, l'STEI intersindical també ha convocat la societat civil a la preparació de les mobilitzacions per tal de promoure la universitat pública i de qualitat. La cita és el dia 10 de setembre a la Sala de Juntes de l'Edifici Ramon Llull de la UIB a dos quarts de sis de la tarda.

Entre d'altres, s'han convidat els sindicats d'educació, cooperatives d'ensenyament, Assemblea de Mestres i professors en català o la Plataforma per l'escola pública de Manacor. 

Altres mobilitzacions

A més, l'assemblea ha proposat que tot el professorat vesteixi de verd el dia 13 de setembre i que informi dels motius de la vaga abans de l'inici de l'horari lectiu. 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid