Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Educació
Els docents omplen el teatre de Manacor per organitzar la Vaga Indefinida a les Illes

Es continuaran convocant assemblees aquest estiu per treballar per l'èxit de la Vaga

27/06/2013 Educació

Ahir, més de 300 docents de les Illes van donar suport a la proposta de Vaga Indefinida a l'ensenyament en un acte celebrat al Teatre municipal de Manacor. La sala va quedar petita i part dels assistents es van veure obligats a romandre dreta o seure a terra.

L'acte, presidit per una gran pancarta cridant a la Vaga Indefinida, va començar amb la presentació de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears i el seu funcionament. L'Assemblea de Docents és un moviment de base, democràtic i assembleari on conflueixen portaveus de les assemblees dels diferents centres i dels sindicats.

A continuació es va passar a explicar els diversos motius pels quals s'ha arribat a la necessitat de cridar a la Vaga Indefinida. Es va parlar de retallades, decrets i difamacions. Per il·lustrar tots aquests motius es va projectar el vídeo amb una sorpresa final amb imatges del president Bauzá afirmant que els docents començaran el curs amb total normalitat. Aquest fet va ser respost pels assistents alçant les octavetes a favor de la Vaga Indefinida i amb una gran ovació.

Per concloure l'acte, es van donar una sèrie d'informacions relatives a l'organització de la Vaga Indefinida i es va repartir un fullet de "Manual d'instruccions". Amb el crit unànim de "Docents passem a l'acció" es va donar per acabat l'acte.

Des del Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents van manifestar la seva satisfacció, donat el suport que va rebre aquest esdeveniment que han hagut de preparar en tan sols una setmana a causa l'arribada del final de curs. Aquest èxit els reforça i encoratja a seguir amb els seus propòsits.

També van remarcar que  la seva intenció és seguir convocant assemblees aquest estiu per treballar per l'èxit de la Vaga Indefinida.Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid