Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Signatures per votar sobre la vaga indefinida de docents a les Illes

Dijous passat, l'Assemblea va sol·licitar la reunió a la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats per tractar d'arribar a
una sortida abans de l'inici de la vaga.

05/08/2013 Educació
Assemblea de docents a  l'IE Marratxí Assemblea de docents a l'IE Marratxí

Amb l'objectiu que la vaga indefinida proposada obtingui un ampli suport al si de la comunitat illenca, l'Assemblea de Docents utilitzarà tots el camins legals per fer-ho. Un d'ells, la recollida de signatures que asseguri el requisit de l'article 46 de tenir el suport del 40 % dels treballadors convocats per poder convocar una assemblea "oficial". Una recollida qiue ha começat avui.

Aquest és un requisit que troben desproporcionat, però a la vegada factible, ja que es consideren un col·lectiu mobilitzat, es troben forts i l'ambient "en el nostre sector està cada vegada més crispat a l'hora que cada vegada s'entén millor la vaga indefinida com a proposta de lluita efectiva per aconseguir les nostres reivindicacions"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid