Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
El "Sí" a la Vaga Indefinida a l'ensenyament de les Illes assoleix el 95% dels vots

L'Assemblea de Docents convocarà la vaga indefinida a partir del 16 de setembre, per qüestions de terminis, però farà una crida a la participació a la vaga ja convocada per dia 13 de setembre per l'STEi i CCOO.

04/09/2013 Educació

Amb 861 vots afirmatius davant els 31 vots negatius dels 903 vots emesos,  la proposta de vaga indefinida a l'ensenyament a les Illes ha estat aprovada majoritàriament pels docents. Aquests resultats donen legitimitat a la convocatòria de vaga indefinida que s'ha vingut proposant des de l'Assemblea de Docents, doncs ha estat aprovada oficialment per una assemblea de treballadors i treballadores. Els vots en blanc han estat 10 i els nuls, un.

La següent passa serà la convocatòria oficial de la vaga, cosa que es preveu fer demà al matí. Per motius de terminis, que ja es van preveure i aprovar a la passada assemblea de Porreres de 30 d'agost, l'Assemblea de Docents convocarà la vaga indefinida a partir del 16 de setembre, però farà una crida a la participació a la vaga ja convocada per dia 13 de setembre per l'STEi i CCOO.

 

Assemblea a les quatre illes

Tal i com estava previst, a partir de les 18:30 hores ha començat aquesta assemblea a la que estaven convocats tots els treballadors i treballadores docents no universitaris de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats que ha tengut lloc a les 4 illes als següents indrets: Mallorca: IES Marratxí, C/ de L'Arbre de la Ciència, 1. Marratxí; Menorca: Local Sindical, Plaça Miranda s/n (edifici del SOIB). Maó; Eivissa: IES Algarb. Carretera de l'aeroport km 3, Can Raspalls. Sant Jordi de ses Salines i Formentera: IES Marc Ferrer. Avinguda 8 d'agost, 90. Sant Francesc.

Com estava anunciat, l'únic punt de l'assemblea era la votació de la proposta de començar una vaga indefinida a començament de curs, per tant només es podia respondre amb un si o un no. A més, la votació, seguint el que marca la legislació, ha estat secreta en una urna.

L'Assemblea de docents ha valorat que la alta participació tant en la recollida de signatures -s'han recollit més de 5000 signatures- com a les assemblees són una prova de la força i de la representativitat de l'Assemblea de Docents. Per això critica de nou l'actitud de la consellera Joana Maria Camps i del seu equip que ni tan sols s'ha dignat a respondre les nostres sol·licituds per escrit de reunió

 

 

Valora
Vídeos
vaga indefinida una historia real
Vaga indefinida Assemblea Docents Illes Balears
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  3. D’urnes i canvis de comarca
  4. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  5. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  6. Si els fills de puta volessin...
  7. Denuncien els agents de la policia espanyola que van coaccionar i detenir una dona per parlar en català a la comissaria de Terrassa
  8. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  9. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  10. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid