Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Illes Balears
Antoni Camps (PP): "L'única obsessió dels professors és seguir penjant els llaços catalanistes"

Milers de persones demanen la dimissió de Camps per publicar una carta on desqualifica els docents, a qui acusa de moure's per qüestions polítiques i no pas laborals ni pedagògiques

16/09/2013 Política

Cap a 2.500 persones han demanat la dimissió del menorquí Antoni Camps, diputat del PP i membre de la Comissió d'Educació del Parlament balear, per la carta que va publicar diumenge als dos diaris de Menorca on critica els mestres i professors, arribant a desqualificar.los. A través de Change.org, els signants demanen la domissió de Camps.

A la carta, titulada "Definitivament, és una vaga política", Camps aprofita per menysprear la campanya "Enllaçats per la llengua" que precisament pretén denunciar la política lingüicida del govern Bauzá, i la campanya a favor de l'ensenyament públic.

"En el fons, l'única obsessió d'aquests col·lectius és poder seguir penjant de les façanes dels col·legis els llaços catalanistes o poder exhibir les seves samarretes verdes", etziba, i manifesta que "només veuen en els col·legis l'instrument perfecte per difondre el nacionalisme catalanista i per treure de l'educació qualsevol senyal que pugui recordar que som part d'Espanya".

Els docents tenen "pocs motius" per mobilitzar-se

 

Camps carrega molt durament contra els docents, a qui acusa de moure's per qüestions polítiques i no pas laborals ni pedagògiques. El popular fins i tot desqualifica el professorat, de qui diu que té "pocs motius" per convocar una vaga ja que segons ell treballen menys que "la resta dels mortals" i tenen una feina garantida.

A parer seu, "no existeix, o no hauria d'existir, una motivació d'origen laboral per la vaga". En aquest sentit, creu que els docents "no busquen millorar la qualitat de l'ensenyament, ni la modernització de les pautes educatives", sinó que només volen "convertir les aules en un camp de batalla polític".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid