Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#FEMFORALAMAFIA
Concentracions contra la corrupció a Girona

Un centenar de persones es concentren contra la corrupció davant les seus del PP i CiU a Girona

18/07/2013 Política

Avui a les vuit del vespre un centenar de persones s'han concentrat davant la seu del PP del carrer Migdia de Girona per demanar la dimissió del govern espanyol i del seu president, Mariano Rajoy. Els concentrats convocats sota el lema #FEMFORALAMAFIA han cridat contra la corrupció i contra la desmesurada presència policial (uns 50 mossos d'esquadra de la brigada mòbil repartits en 8 furgons han retingut els manifestants a la vorera del davant del local del PP sense deixar que els concentrats es moguessin). Els manifestants han volgut mostrar el seu rebuig davant els casos de corrupció que esquitxen el PP i especialment pel cas Bárcenas. Lluc Salellas (militant de la CUP Girona) ha fet un petit parlament on ha recordat que “els diners robats són de tots els treballadors” i Marta Afuera (membre de la PAH de Girona) ha interpel·lat als agents antidisturbis que limitaven la llibertat de moviments dels manifestants.

Entre els assistents a la protesta, que s'ha desenvolupat sense incidents, hi havia militants i simpatitzants de la CUP i ICV i membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), que portaven la ja clàssica samarreta verda. A dos quarts de nou els manifestants s'han desplaçat uns 250 metres fins la seu de Convergència Democràtica de Catalunya a la plaça de Catalunya. Allà tres furgons de la brigada mòbil s'han col·locat sota el local de CDC i els cinc restants al mig de la placa. Els manifestants (que portaven una pancarta i un parell d'estelades) abans de desconvocar l'acte han ensenyat uns xoriços com a símbol metafòric dels casos de corrupció que impliquen a diversos dirigents del PP i CDC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid