Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
Concentració contra Felip de Borbó a Girona

Els manifestants han protestat aquest migdia en contra de la presència a la ciutat del príncep Felip de Borbó, el ministre Alberto Ruiz-Gallardón i l'expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero

03/06/2013 Política

Una seixantena de manifestants han protestat aquest migdia a Girona en contra de la presència del príncep Felip de Borbó, el ministre Alberto Ruiz-Gallardón i l'expresident espanyol José Luis Rodríguez Zapatero que participen en el congrés sobre seguretat jurídica i democràcia a Llatinoamèrica que se celebra a l'Auditori de la Devesa de la ciutat de Girona.

Els manifestants convocats per la CUP i Arran s'han concentrat davant la Fira de Girona, on els Mossos d'Esquadra els han barrat el pas cap a l'Auditori i han cridat consignes com "Fora els borbons de Girona” o "Visca la Terra" finalitzant la concentració després de cantar Els Segadors. Entre els manifestants hi havia els regidors de la CUP a l'Ajuntament de Girona Jordi Navarro i Carles Bonaventura, que en diverses ocasions han presentant mocions antimonàrquiques com la proposta que la ciutat deixi de reconèixer Felip de Borbó com a príncep de Girona o la demanda de la retirada dels símbols monàrquics de l'ajuntament.

Per aquesta tarda, a les 18 hores, el col·lectiu “Al carrer” ha convocat un escarni contra la visita de Felip de Borbó, i per demà a les 19.30 hores, la CUP i Arran tornen a convocar una concentració aquest cop a la Plaça del Vi. A més a més, els membres del PAS (Personal d'Administració i Serveis) de la Universitat de Girona ha emès un comunicat contra la visita del príncep espanyol.

Valora
Vídeos
Acte antimonàrquic 1 novembre 2007 a Girona
Felipe i Letízia presideixen una reunió de la Fundació Príncep de Girona a Figueres
Concentració antimonàrquica 1 de juliol de 2010 a Girona
MAI MÉS MONARQUIA!
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid