Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antimonàrquics
Un "escratx" s'afegeix a l'oposició a la visita del Príncep Felip a Girona

La plataforma "Alcarrer" s'afegeix a l'oposició a la visita del príncep borbó a Girona. Aquesta iniciativa de diversos col·lectius denúncia "L'imperialisme i la dictadura del capital"

01/06/2013 Política

Es tracta d'una convocatòria coincident amb la de la CUP de Girona i l’organització juvenil Arran contra la visita de diverses personalitats del món polític i empresarial espanyol i català, entre els quals el príncep borbó, que es trobaran a la ciutat de Girona en el marc del Congrés de Seguretat Jurídica i Democràcia organitzat pel "Consejo General del Poder Judicial" i la Càtedra de Cultura Jurídica de la UdG els dies 3, 4 i 5 de juny.

"Alcarrer" també denuncia que "El congrés, organitzat per la Universitat de Girona i patrocinat per empreses com La Caixa, Repsol, Telefónica, Abertis, Agbar, i amb la complicitat de l’Ajuntament de Girona, té l’objectiu de garantir que continuarà l’espoli de les multinacionals espanyoles a Llatinoamèrica."

Aquesta plataforma està formada per ASSACS, l'Assemblea Antiautoritària i l'Assemblea Popular, la CGT, Endavant, la SEPC i L’Ortiga de Salt.  I des del seu bloc emplacen a "mobilitzar-se i a mostrar el rebuig a l’imperialisme, a la monarquia espanyola i als responsables de l’actual dictadura del capital."

En aquest sentit, com mostra d'oposició a la visita reial han convocat una concentració el dilluns 3 de juny a les 18:00h a la Rotonda de la Ronda Ferran Puig (Plaça de la Sardana), que han anunciat que es dirigirà fins al Palau de Congressos de Girona com a mostra de rebuig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid