Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Acusen d'atemptat a l'autoritat un dels ferits pels Mossos a Girona

L'acusat, militant de la CUP, ha estat citat a declarar aquest matí a la comissaria de Vista Alegre

10/07/2013 Drets i Llibertats

La CUP de Girona ha emès un comunicat on informa que un dels seus militants ha “estat citat a declarar aquest matí pels fets ocorreguts durant la visita de Felip de Borbó a Girona. El militant, que ha estat acusat d'atemptat a l'autoritat, és justament un dels ferits per la càrrega dels Mossos durant la mobilització del passat 26 de juny, que va saldar-se amb un total de sis persones ferides. L'acusat ha acudit a la comissaria dels Mossos a Vista Alegre, però s'ha negat a declarar a l'espera de conèixer tots els detalls sobre l'acusació i els fets que se li imputen. L'organització anti-repressiva Alerta Solidària serà l'encarregada de dur el cas.”

La CUP, que té previst denunciar les agressions durant els propers dies, ha mostrat la seva "perplexitat i indignació" pel fet que precisament una de les persones que va ser agredides en la concentració hagi estat acusat d'atemptat a l'autoritat. La formació ha reclamat que es posi fi a la impunitat en els casos de violència policial, i ha denunciat que l'acusat hagi imputat sense que en cap moment fos identificat per part dels agents, ni durant la concentració ni amb posterioritat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid