Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
Concentració contra la visita de Felip de Borbó a Girona

La CUP i ARRAN convoquen una concentració contra la visita de Felip de Borbó demà dimecres 26 de juny a les19:30h a la plaça Miquel de Palol de Girona (tocant a l’Auditori)

25/06/2013 Política

Demà dimecres, 26 de juny, s'ha organitzat una concentració popular contra la presència de Felip de Borbó a la ciutat de Girona. La mobilització, tindrà lloc a les 19:30h a la plaça Miquel de Palol (tocant a l'Auditori de Girona), ha estat convocada per la CUP i l'organització juvenil Arran. Altres col·lectius de la ciutat també han fet una crida a participar-hi. En aquesta ocasió, el príncep d'Espanya serà a la ciutat per participar al Fòrum Impulsa, que organitza cada any la Fundació Príncep de Girona.

La CUP ha criticat un cop més la presència de Felip de Borbó a la ciutat, i ha reclamat als representants municipals que no assisteixin als actes organitzats per la Fundació Príncep de Girona. La formació ha criticat l'intent reiterat per part de les elits polítiques i econòmiques gironines de netejar la cara de la monarquia espanyola a través d'aquesta fundació, i ha tornat a denunciar la vinculació de la majoria de patrons de l'ens amb la trama de corrupció vinculada a l'Institut Nóos.

La formació també ha recordat la discriminació que els regidors Jordi Navarro i Carles Bonaventura van patir en l'anterior edició del Fòrum Impulsa, quan se'ls va impedir l'accés a l'Auditori de Girona tot i haver estat convidats a l'esdeveniment. Els regidors pretenien fer arribar una carta a Felip de Borbó, en què s'argumentava el rebuig de múltiples sectors de la societat gironina a la seva figura, i se'l convidava a no tornar a visitar més la ciutat.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid