Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
Concentració contra la visita de Felip de Borbó a Girona

La CUP i ARRAN convoquen una concentració contra la visita de Felip de Borbó demà dimecres 26 de juny a les19:30h a la plaça Miquel de Palol de Girona (tocant a l’Auditori)

25/06/2013 Política

Demà dimecres, 26 de juny, s'ha organitzat una concentració popular contra la presència de Felip de Borbó a la ciutat de Girona. La mobilització, tindrà lloc a les 19:30h a la plaça Miquel de Palol (tocant a l'Auditori de Girona), ha estat convocada per la CUP i l'organització juvenil Arran. Altres col·lectius de la ciutat també han fet una crida a participar-hi. En aquesta ocasió, el príncep d'Espanya serà a la ciutat per participar al Fòrum Impulsa, que organitza cada any la Fundació Príncep de Girona.

La CUP ha criticat un cop més la presència de Felip de Borbó a la ciutat, i ha reclamat als representants municipals que no assisteixin als actes organitzats per la Fundació Príncep de Girona. La formació ha criticat l'intent reiterat per part de les elits polítiques i econòmiques gironines de netejar la cara de la monarquia espanyola a través d'aquesta fundació, i ha tornat a denunciar la vinculació de la majoria de patrons de l'ens amb la trama de corrupció vinculada a l'Institut Nóos.

La formació també ha recordat la discriminació que els regidors Jordi Navarro i Carles Bonaventura van patir en l'anterior edició del Fòrum Impulsa, quan se'ls va impedir l'accés a l'Auditori de Girona tot i haver estat convidats a l'esdeveniment. Els regidors pretenien fer arribar una carta a Felip de Borbó, en què s'argumentava el rebuig de múltiples sectors de la societat gironina a la seva figura, i se'l convidava a no tornar a visitar més la ciutat.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  3. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  4. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  5. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  6. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  7. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  8. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  9. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  10. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid