Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MONARQUIA
Xiulada als prínceps espanyols al Liceu

Ahir al vespre els Prínceps d'Astúries van ser xiulats al Gran Teatre del Liceu

31/05/2013 Política

Felip de Borbó i Letizia Ortiz van ser rebuts amb sorollosos xiulets i esbroncades a l'entrada del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, xiulets que es van repetir a l'interior del teatre abans de la representació de l'opera de “L'elisir d'Amore” que estava programada per ahir al vespre. També es va poder veure com una petita part del públic i la comitiva reial van reaccionar aplaudint amb força per esmorteir el soroll de l'esbroncada, especialment destaca a les imatges la figura de Joaquim Molins que segueix aplaudint fins i tot quan que els prínceps ja fa una estona que estan asseguts.

Avui al matí alguns mitjans de comunicació s'han fet ressò de l'esbroncada. Al programa “Els Matins” de TV3 els tertulians han tractat aquest tema des de diversos punts de vista i ha trucat en directe una espectadora que va xiular als prínceps al Liceu explicant que l'esbroncada va ser espontània i generalitzada. Al programa “El món a RAC1” també han trucat diversos assistents a l'opera del Liceu per explicar quins van ser els seus motius per xiular als prínceps espanyols. En el que gairebé tots els oients i tertulians coincidien és en el fet de qualificar l'esbroncada a Felip de Borbó al Liceu d'inèdita.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid