Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona critica la visita del Príncep a la ciutat

Ahir, el representant de la casa reial espanyola va assistir a l'acte d'inauguració de la nova planta de Nestlé a Girona

La CUP de Girona va criticar la visita del Príncep Felip de Borbó a la fàbrica Nestlé de Girona en motiu de la inauguració d'una nova planta. L'alcaldable de la CUP a Girona, Jordi Navarro, va qualificar d'"humiliants" les constants visites que el representant de la casa reial espanyola fa a la ciutat darrerament. En aquest sentit, va proposar un cop més que l'Ajuntament retiri el títol de Príncep de Girona a Felip de Borbó, i que se'l declari persona non grata a la ciutat, pel caràcter anacrònic i antidemocràtic de la monarquia espanyola.

26/03/2011 09:32 Política
La CUP també va tornar a carregar contra la Fundació Príncep de Girona, creada darrerament per millorar la imatge de la família reial espanyola a les comarques gironines. Navarro va dir que és "vergonyós" que des de certs sectors de la ciutat s'alabi la figura de la monarquia espanyola, tenint en compte la problemàtica que aquesta institució va causar a la ciutat entre el 2007 i el 2008, en què desenes de gironines i gironins van ser jutjats a l'Audiència Nacional espanyola acusats d'injúries a la corona.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid