Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona convoca una concentració de rebuig a la visita dels prínceps espanyols

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona ha convocat una concentració de rebuig a la visita dels prínceps espanyols a la ciutat. Tot i que els Borbons seran a Girona des d'aquest dimecres a la tarda la formació ha convocat la concentració per dijous, que és quan se celebra el Fòrum IMPULSA que presidirà el príncep d'Espanya i que organitza la Fundació Príncep de Girona, organisme contra el que la formació porta molt de temps oposant-se.

La concentració de la CUP tindrà lloc dijous a les 8 del vespre a la plaça del Vi de Girona sota el lema "No a la Fundació Príncep de Girona. Els Borbons no són benvinguts a la nostra ciutat".

30/06/2010 13:26 Política

 

Els prínceps espanyols presidiran avui dimecres la reunió del Patronat de la Fundació Príncep de Girona -a les 5 de la tarda al Parc Científic i Tecnològic de la UdG- prèvia al Fòrum IMPULSA que se celebrarà demà dijous a partir de les 10 del matí a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, on a les 7 del vespre es lliuraran els premis IMPULSA.A les 10 del matí els prínceps espanyols inauguraran el Primer Fòrum Impulsa de Girona i a la tarda serà la cloenda.

El príncep espanyola presideix la primera edició del fòrum IMPULSA, l'acte principal que organitza la Fundació Príncep de Girona en el seu primer any de funcionament, i que es reuneix a la ciutat de Girona "per tal de trobar conjuntament i reconèixer les millors pràctiques globals per al desenvolupament de la iniciativa emprenedora de la joventut".

Tal com remarca la CUP, la Fundació Príncep de Girona es va fundar fa més d'un any a Girona i és una nova institució monàrquica impulsada pels poders fàctics de la ciutat i les comarques, que no pretén altra cosa que fomentar a les nostres comarques la monarquia borbònica.

En aquest sentit, la formació fa una crida a la ciutadania gironina a manifestar-se novament i a rebutjar amb contundència la visita del príncep espanyol, així com la seva fundació, "que ha estat creada per consolidar una institució anacrònica i antidemocràtica com la monarquia, símbol de la unitat d'Espanya i opressió dels Països Catalans".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid