Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA ALS BARRIS
“Nou Barris Cabrejada, diu prou!” a la plaça Sant Jaume

Les entitats que han organitzat la campanya “Nou Barris Cabrejada. diu prou!” convoquen una manifestació el proper dia 9 de maig a la plaça Sant Jaume de Barcelona

08/05/2013 Drets i Llibertats
Logo de "Nou Barris cabrejada, diu prou!" Logotip de la campanya "Nou Barris cabrejada, diu prou!"
La campanya “Nou Barris Cabrejada, diu prou!” afirma mitjançant la seva web que “Nou Barris, s'està empobrint amb aquesta mal anomenada crisi. Els veïns i veïnes de Nou Barris no tenen feina, estan sent desnonats, no tenen suficient transport públic i veuen com la seva qualitat de vida empitjora cada dia que passa. Les inversions municipals als nostres barris estan aturades. Els recursos en serveis socials són insuficients.” i que “Per tots aquests motius les més de 100 entitats que ens hem organitzat en la campanya “Nou Barris Cabrejada, diu prou!” volem exigir una vegada més als responsables polítics compromisos concrets cap al nostre territori.”.

 

Finalment, el comunicat de “Nou Barris Cabrejada, diu prou!” convoca els veïns de Nou Barris el proper dijous 9 de maig a dos quarts de vuit del vespre a una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona. El primer punt de concentració és a dos quarts de set del vespre a l'estació de metro de Llucmajor per després anar en metro fins a l'estació de Jaume I, des d'on els manifestants es desplaçaran fins a la plaça Sant Jaume.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid