Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització popular
Una protesta contra les retallades ofega el pregó oficial a Nou Barris

L’escridassada i la denúncia festiva va obligar a suspendre el pregó als pocs segons d'aparèixer la regidora del districte

22/05/2012 Res-pública

El pregó de la Festa Major de Nou Barris a Barcelona no es va poder celebrar, a causa d'una protesta veïnal mentre els representants governamentals pretenien realitzar el seu discurs.

Una protesta veïnal acompanyada de pancartes, globus, pilotes i octavetes va ofegar el pregó oficial. Poc abans de les deu de la nit, l'hora en què estava previst l'acte, la plaça es va omplir de manifestants que protestaven per les retallades que estan afectant el districte, especialment en el cas del tancament de les urgències nocturnes al CAP de la Guineueta.

La regidora del districte va sortir a la balconada amb l’actor Sergi Mateu, l’encarregat de llegir el pregó, però l’escridassada i la denúncia festiva va obligar a suspendre el pregó als pocs segons d'aparèixer a la balconada del Districte.

Fa dues setmanes desenes d'entitats del moviment associatiu de Nou Barris van participar en la 32a edició del festival "La cultura va de festa", al Parc de la Guineueta, una jornada gratuïta organitzada per la Coordinadora Cultural de 9 Barris amb l'objectiu de mostrar l’oferta associativa i cultural del barri i que enguany ha pres un to reivindicatiu en contra de les retallades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid