Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC
Prop de 70 persones s'apleguen a la Marxa cap a la Independència a Nou Barris

Es va lliurar una estelada a la regidora amb l'objectiu que la pengés a la seu del districte el proper 11-S

06/09/2012 Política
Els marxaires al Saló de plens de la seu del districte de Nou Barris Els marxaires al Saló de plens de la seu del districte de Nou Barris

Dimecres passat, prop de 70 persones va participar a la Marxa cap la Independència pels carrers del districte de Nou Barris. La Marxa estava organitzada per la territorial de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) al districte barceloni.

La concentració va començar a les 16:30 a la plaça Francesc Layret (Via Júlia), i es va anar caminant per la pròpia Via Júlia fins a plaça Llucmajor, seguint per Passeig Verdum i després es va girar per Doctor Pi i Molist per acabar a la seu del districte.

Els parlaments van estar a càrrec de la regidora, que ens va donar la benvinguda i va fer la cloenda, en Josep Colomer, membre de Nou Barris i del Secretariat Nacional, que va fer una xerrada sobre Nou Barris i el seu procés particular cap a la Independència.

A continuació, els membres de l'ANC al districte, Carles Castellanos, vicepresident del secretariat nacional de l'ANC, va fer una breu explicació sobre l'ANC i els objectius de la independència, i l'Odette Viñas, membre del Secretariat Nacional, va llegir el manifest de la marxa.

Posteriorment els també membres al districte, Lluís Serra, impulsor de la sectorial de jubilats i l'Ivan Ruiz,  coordinador i impulsor de la sectorial de joves, van lliurar una estelada a la regidora, dient-li que esperaven i desitjaven que el dia 11 la pengés al balcó. Finalment es va cantar els Segadors. La regidora va rebre la comitiva acompanyada del seu equip de govern.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid