Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Símbols
"esteladaonvas.cat" una iniciativa per trobar un indret a Cardedeu per hissar l'estelada
08/02/2013 Política
L'estelada L'estelada

Membres de l'Assemblea Nacional Catalana de Cardedeu han posat en marxa una web per cercar un indret on poder hissar una estelada oficial del municipi.

Aquest espai a la xarxa no vol servir només per arribar a un consens sobre on ha d'anar l'estelada d'aquesta localitat, sinó que també volen “recollir tantes imatges com sigui possible d'estelades oficials arreu del país, és a dir, col·locades en indrets públics amb el permís de l'administració corresponent o directament aquelles que ja ocupen un espai d'una institució pública”.

També posa a disposició de l'usuari un apartat per contribuir en el finançament de l'estelada. En concret, “l'ANC Cardedeu, ha emès una subscripció pública pel finançament de l'estelada amb la venda de cupons de 2 euros”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid