Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CONCERT DE L'ESTELADA
Brams i la Troba Kung-Fú al cartell del 10è Concert de l’Estelada

Se sumen així a un esdeveniment que ja compta amb l’actuació de Pau Alabajos

31/12/2012 Cultura

Els berguedans Brams i els grup garriguenc la Troba Kung-Fú són els darrers artistes que han confirmat la seva assistència a la desena edició del Concert de l’Estelada, tot sumant-se a l'actuació de Pau Alabajos. L’acte se celebrarà el proper 6 d’abril de 2013 a Vilanova de Bellpuig i és un dels festivals més importants i reivindicatius de les terres de Ponent.

Brams, que ja ha trepitjat quatre vegades l’escenari de Vilanova, hi portarà la seva música combativa i de lluita per la llibertat. Per la seva banda, la Troba Kung-Fú farà ballar a tothom amb la seva rumba. Les properes setmanes més grups confirmaran la seva assistència fins arribar a consolidar un cartell amb 8 formacions que amenitzin tarda, vespre i nit del proper 6 d’abril.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid