Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert de l'estelada
Pau Alabajos és el primer convidat al 10è Concert de l’estelada

Des de fa 10 anys les terres de Lleida fan sonar grups emergents i cantants consolidats a l’escena musical per reivindicar la música en català

17/12/2012 Cultura

El 6 d’abril de 2012 el cantautor valencià Pau Alabajos pujarà a l’escenari de Vilanova de Bellpuig per participar al 10è Concert de l’estelada, un dels festivals més importants i reivindicatius de les terres de Lleida.

El primer concert va ser el 2004 i la iniciativa va néixer d’un grup de joves amb la col.laboració de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig. Any rere any s’ha anat convertint en un referent de tot el jovent lleidatà i català.

Els objectius del concert són donar a conèixer i promoure grups emergents i al mateix temps fer possible que grups consolidats toquin a l’escenari de Vilanova de Bellpuig. D’aquesta manera, el públic s’acosta a barreja de sons i ritmes fets a casa nostra.

Durant les properes setmanes s’aniran confirmant els grups del concert i es faran públiques les sorpreses que l’organització ha preparat.

Si bé el concert va encetar-se amb un format nocturn, l’oferta s’ha anat ampliant i enguany les actuacions seran també a la tarda. Fins a un total 8 actuacions amenitzaran la vetllada del 6 d’abril en aquest municipi de la comarca del Pla d’Urgell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid