Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MÚSICA
The Mamzelles tanquen el cartell del Concert de l’Estelada

L’excentricitat de les noies d’“Envàs, on vas?”, a l’escenari de Vilanova de Bellpuig

03/02/2013 Cultura

Concert de l’Estelada, que tindrà lloc el 6 d’abril a Vilanova de Bellpuig, ja té el cartell d’actuacions acabat gràcies a la darrera incorporació: The Mamzelles. Amb aquestes, són vuit els artistes que trepitjaran l’escenari lleidatà: Pau Alabajos, La Terrasseta de Preixens, Xeic!, Brams, La Troba Kung-Fú, Betagarri i Lax’n’Busto.

The Mamzelles portaran l’espectacle musicoteatral del seu primer àlbum, Que se desnude otra, amb tres personatges excèntrics i desvergonyits (la Mamzelle Raibo, la Mamzelle Mali i la Mamzelle Mess) que provocaran tota mena de reaccions.

Les joves barcelonines es van conèixer estudiant Art Dramàtic i una nit del 2010 van decidir emprendre aquest projecte que, més tard, guanyaria el premi Joventut 2011 del concurs Sona 9. Però potser el que els ha portat més fama ha estat el controvertit anunci de la campanya “Envàs, on vas?”, ja que les ha donat a conèixer al públic català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid