Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Plataforma per la Llengua
Homenatge a Martí Gasull al TNC

"Martí Gasull, tot un camí per la llengua" també vol ser una declaració del compromís que l'entitat té amb el català

14/01/2013 Cultura

Martí Gasull, fundador i exdirigent de l’ONG Plataforma per la Llengua, serà homenatjat demà, 15 de gener, a les 20:30. "Martí Gasull, tot un camí per la llengua" serà presentat per Mònica Terribas i se celebrarà a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya, davant d’una gran representació institucional i civil.

Gasull, mort fa uns mesos en un accident a l’Himàlaia, fou una persona cabdal per a l’extensió de l’ús social de la llengua catalana. A través d’elements audiovisuals, actuacions musicals de grups d’arreu dels Països Catalans i de parlaments de diferents personatges, es recordarà la trajectòria del fundador i principal ideòleg de l’entitat.

L’acte, però, també vol ser una declaració del compromís que l’entitat té amb la llengua catalana. En un moment en què el català és fortament atacat, cal prendre consciència “a través del record de l’exemple i de la feina feta per Martí Gasull, de la importància de les actituds fermes individuals de tots plegats i de la feina capdavantera i rigorosa que realitza i continuarà realitzant la Plataforma per la Llengua”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid