Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Martí Gasull
Martí Gasull serà homenatjat el 15 de gener al TNC

La Plataforma per la Llengua prepara un acte per honorar la seva trajectòria personal i professional com a fundador i ideòleg de l'entitat.

21/12/2012 Llengua

La Plataforma per la Llengua retrà un càlid homenatge a Martí Gasull, un dels fundadors, ideòleg i impulsor de l’entitat, mort fa tres mesos en un accident a l’Himàlaia. El Teatre Nacional de Catalunya acollirà l’acte el 15 de gener de 2012 a partir de dos quarts de vuit del vespre.

L’homenatge vol recordar i honorar tota la feina a favor de la llengua. Al mateix temps també farà un repàs a la seva trajectòria personal i professional, fent especial esment al seu paper en l’extensió de l’ús social del català.

Des de l’ONG del català ja s’ha anunciat que l’acte serà un repàs simbòlic de la trajectòria de Gasull a partir d’elements audiovisuals, de l’assistència de persones que el van conèixer tan de manera directa com indirecta i d’actuacions musicals. La Plataforma per la Llengua està preparant una vetllada elegant, moderna i de qualitat presentada per la periodista Mònica Terribas.

Martí Gasull ha estat guardonat enguany amb la Creu de Sant Jordi atorgada per la Generalitat de Catalunya. La seva mort inesperada al mont Manaslu a l’Himàlaia va fer que moltes persones es volquessin amb mostres de suport i de condol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid