Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Regeneració democràtica
L'alcalde i el tinent d'alcalde de Celrà renuncien a la paga de Nadal

En protesta pel reial decret del govern espanyol que elimina la paga extra als treballadors públics però no als càrrecs electes

05/10/2012 Política

L’alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP), i el primer tinent d’alcalde, Gerard Fernàndez (Icelrà), han anunciat que renuncien a les pagues extraordinàries de Nadal en protesta pel reial decret del govern espanyol que elimina aquesta retribució als treballadors públics però no als càrrecs electes.

"Una vegada més s'ha aprovat un reial decret que afavoreix els polítics i perjudica els treballadors", ha explicat Cornellà, que denuncia que la mesura només afecti una part dels treballadors públics.

La CUP i Icelrà, a l'equip de govern, han decidit rebutjar la normativa impulsada pel PP, de la qual es ressenten tots els treballadors públics, deixant sense paga extra els càrrecs electes amb dedicació exclusiva, que a l'Ajuntament de Celrà són Cornellà i Fernàndez.

No és l'única mesura de regeneració política que pren el govern cerlanenc. Ja en prendre possessió, el juny del 2011, la CUP i Icelrà van abaixar-se els sous un 15% i el 2012 van congelar l’augment de l’IPC per a tots els càrrecs electes.

A més, Cornellà ha afegit que l'Ajuntament ha estat buscant possibles solucions per evitar aplicar el reial decret als treballadors públics, però destaca que per ara no ha estat possible.

L'Ajuntament obrirà el 12 d'octubre

L'Ajuntament de Celrà ha anunciat que obrirà les portes el 12 d'octubre i complirà amb l'horari corresponent al d'un dia laborable. Aquest dijous Viladamat va declarar festius el 23 d'abril i el 9 d'octubre en substitució del 12 d'octubre i el 6 de desembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid