Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Peatges
L’alcalde de Celrà també se suma a la campanya #novullpagar

Dani Cornellà, de la CUP, ha realitzat l’acció de negar-se a pagar un peatge aquest matí a l’AP-7

21/04/2012 Política
Les mostres de suport de la CUP envers la iniciativa ciutadana #novullpagar, que consisteix en negar-se a pagar els peatges de l'autopista com a mesura de protesta, augmenten. Avui ha estat l’alcalde de la formació a Celrà, Dani Cornellà, qui ha realitzat l’acció aquest matí, en un peatge de l’AP-7 en direcció a Barcelona.

Així, Cornellà se suma a Jordi Navarro, portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Girona, que ahir també va fer públic que s’havia negat a pagar un peatge. La CUP, que està liderant l’adhesió del món de les institucions locals a aquesta iniciativa, ha fet una crida a la resta de càrrecs públics a “ser valents” i donar suport a aquesta campanya ciutadana.

La setmana passada la CUP va anunciar una ofensiva en defensa de les infraestructures gironines, “per exigir el compliment dels compromisos” i “posar fi a dècades de dèficits i un maltractament econòmic insostenible”, en referència als peatges i el mal estat de les carreteres gironines. Cal recordar que tant Jordi Navarro com Dani Cornellà són consellers de la CUP al Consell Comarcal del Gironès, que aquesta setmana va aprovar una moció de la CUP sobre l’N-II en què es reclamava la gratuïtat de l’AP-7 en alguns trams. En el cas de la ciutat de Girona, Navarro va proposar a la resta de grups municipals fer pública una declaració institucional sobre l’N-II i el tren convencional, però la iniciativa va ser vetada per la majoria de grups.

Finalment, la CUP ha aprofitat per anunciar el seu suport a la concentració que s’ha convocat el 20 de maig, que acabarà al peatge de Girona Sud, en el marc de la Campanya #novullpagar.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid