Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització Popular
Dues dotzenes de vídeos a la xarxa per seguir la marxa de Jubilats per Mallorca

Avui fa 8 dies que van iniciar la 2a marxa de "Camins contra mentides" arreu de l'Illa i a través dels vídeos, veiem alguns dels aspectes més rellevants d'aquesta iniciativa.

29/09/2012 Política

Cecili Buele Ramis ha penjat a la xarxa dues dotzenes de videos sobre la marxa a peu que Jubilitas per Mallorca realitza arreu de l'illa, fent "camins contra mentides". Aquest petits reportatges, Buele diu en el seu bloc ajuden a veure més de prop els pobles i les ciutats per on passen, com també la bona acollida que se'ls dispensa pertot arreu.

Avui fa 8 dies que va començar la segona caminada i ja es pot veure a la xarxa els indrets de l'Illa on Jubilats per la Llengua ha deixat la seva petjada desmuntant les mentides del Partit Popular. Durant aquesta setmana, la marxa ha travessat els pobles d'Artà, Capdepera, Cas concos, Es Llomards, Manacor, Sant Llorenç de Cardassar, Santanyí i Ses Salines. Els membres de l'entitat també van assistir a un sopar de suport a la ciutat de Palma.

Aquest cap de setmana passarà per Campos i Llucmajor

Campos acollirà avui la segona caminada. Partiran del carril bici del Club Nàutic de sa Ràpita, a les 9.00 hores del matí i faran el recorregut cap a Campos pel carril bici. Una vegada arribats a Campos, els Jubilats per Mallorca faran una volta pel poble i repartiran diversos fulls informatius. A les 20.30 hores, al Centre Polivalent de Campos (ca ses Monges), faran una xerrada per explicar la campanya Camins contra mentides.

Demà, arribarà a Llucmajor a les 12.30 hores, pel camí de Son Marrano. L’Obra Cultural Balear (OCB) a Llucmajor ha fet una crida als ciutadans a esperar l’arribada de la marxa devora la benzinera de l’Avinguda de Carles V i caminar una estona amb ells i amb els Xeremiers de Sa Marina. A les 20.00 hores, a la plaça d’Espanya de Llucmajor, hi haurà un acte d’acollida, amb la música de Torrat i bullit. En el decurs de l’acte, els Jubilats per Mallorca oferiran un breu col·loqui per informar del perquè de la marxa.

“Camins contra mentides”

El passat 1 d'agost, Jubilats per Mallorca va iniciar la la primera caminada “Camins contra mentides”. En 14 dies van recórrer 234 quilòmetres, visitant una trentena de poblacions on han celebrat actes i xerrades contra el PP per desmuntar les mentides del govern balear. La marxa va finalitzar a Manacor en un acte on es va fer una crida a participar a la 2a marxa al setembre amb l'organització d'una nova ruta per altres poblacions de Mallorca.

En resposta a una política antipopular

"Camins contra mentides" és una iniciativa que neix per respondre a la política antipopular del president José Ramón Bauzá (PP). Jubilats per Mallorca vol dir prou a l'aprovació de la nova llei de Funció Pública que ataca el català, la nova llei turística i també davant l'anunci de privatitzacions, tancament d'hospitals i reducció de plantilles públiques a sanitat i educació, que contribueixen a desmantellar l'estat de benestar i atempten contra la qualitat de la sanitat i l’educació públiques.

Jubilats per Mallorca considera que "tot és u" i que "aquesta crisi que han provocat ara forma part de l’intent d’eliminació de tota casta de diversitat que impliqui un entrebanc a l’intent d’una elit financera que intenta controlar centralitzadament tota la riquesa del planeta". "Jubilats per Mallorca, des de la no-violència activa, ens hem declarat en peu de guerra", sentencia l'entitat.

La segona caminada, que avui fa 8 dies va començar i acabarà el 4 d'octubre, ja es pot veure a la xarxa els indrets de l'Illa on han passat "
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid