Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mallorca
Comença la caminada poble a poble per desmuntar les mentides del govern balear

La primera columna de la marxa "Camins contra mentides", que surt aquest dimecres, recorrerà 234 quilòmetres durant 14 dies a Mallorca

01/08/2012 Política

Jubilats per Mallorca dóna el tret de sortida aquest dimecres a "Camins contra mentides", una marxa que en la seva primera etapa recorrerà, durant 14 dies, 234 quilometres de poble en poble per desmuntar les mentides del govern balear. Un grup de persones repartirà informació de poble en poble i organitzarà assembles improvisades en llocs públics sobre les alternatives que hi ha a les polítiques neoliberals que tant ens perjudiquen.

Una iniciativa pionera que vol conscienciar la població i "fer-li arribar la informació que li amaguen, desfer les mentides qeu conten". "Camins contra mentides" consistirà en una sèrie de quatre marxes a peu de poble en poble i de barri en barri repartint fulls informatius i fent actes allà on sigui possible.

4 columnes

La primera marxa comença aquest dimecres i durarà 14 dies. Les altres 3 columnes, que passaran per la resta de pobles i urbanitzacions de Mallorca i pels barris de Palma, partiran probablement al setembre.

En aquesta acció ja ens han confirmat el seu suport Drets Humans de Mallorca, la Fundació S’Olivar, l’STEi-intersindical, i s'han fet contactes amb membres d’altres associacions (GOB, OCB, Antics Escoltes...) de les que s'espera la confirmació de suport.

Durant aquesta primera marxa es passarà per les poblacions de Lluc, Caimari, Selva, Moscari, Campanet, Pollença, Port de Pollença, Alcúdia, Port d’Alcúdia, Sa Pobla, Búger, Llubí, Muro, Can Picafort, Santa Margalida, Maria, Ariany, Petra, Vilafranca, Sant Joan, Sineu, Costitx, Sencelles, Biniali, Sta. Eugènia, Ruberts, Pina, Lloret, Montuiri, Porreres, Son Mesquida, Felanitx, Son Macià i Manacor.

Jubilats per Mallorca, que comptarà amb el suport d'un cotxe que transportarà el material per repartir, demanen que a cada poble hi hagi voluntaris per ajudar els que caminen i preparin actes públics, i també que facilitin estades pels caminants.

En resposta a una política antipopular

"Camins contra mentides" és una iniciativa que neix per respondre la política antipopular del president José Ramón Bauzá (PP). Jubilats per Mallorca vol dir prou a l'aprovació de la nova llei de Funció Pública que ataca el català, la nova llei turística i també davant l'anunci de privatitzacions, tancament d'hospitals i reducció de plantilles públiques a sanitat i educació, que contribueixen a desmantellar l'estat de benestar i atempten contra la qualitat de la sanitat i l’educació públiques.

Jubilats per Mallorca considera que "tot és ú" i que "aquesta crisi que han provocat ara forma part de l’intent d’eliminació de tota casta de diversitat que impliqui un entrebanc a l’intent d’una elit financera que intenta controlar centralitzadament tota la riquesa del planeta". "Jubilats per Mallorca, des de la no violència activa, ens hem declarat en peu de guerra", sentencia l'entitat.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid