Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització popular
Finalitza a Manacor la marxa per desmuntar les mentides del PP

Jubilats per Mallorca ha recorregut 234 quilòmetres durant 14 dies per una trentena de pobles de l'illa

13/08/2012 Política

234 quilòmetres en 14 dies per desmuntar les mentides del govern balear. Jubilats per Mallorca clou demà dimarts la campanya "Camins contra mentides" que va iniciar l'1 d'agost. 14 dies en què grups de persones han marxat per una trentena de pobles de Mallorca celebrant actes i xerrades contra el PP.

Per fer balanç de la primera etapa d'aquesta iniciativa, Jubilats per Mallorca ha convocat un acte de cloenda a les vuit del vespre al bar Xarop de Manacor, a la Plaça Ramon Llull (des Mercat) de Manacor. En el decurs de l'acte, diferents portaveus de l'entitat faran una valoració de l'acció, que tindrà continuïtat a partir del mes de setembre amb l'organització d'una nova ruta per altres poblacions de Mallorca.

A l'acte de Manacor hi assistirà un gran nombre de representants de les diferents entitats que han donat suport a l'acció "Camins contra mentides", entre els quals Maties Oliver, president de Jubilats per Mallorca; Irene Salamanca, en representació de la Plataforma a favor de l'escola pública; Jaume Riera, president de l'OCB de Manacor i també un representant de la Junta Directiva de l'entitat que presideix Jaume Mateu.

També Montserrat Nadal, membre del Consell Plenari del sindicat STEI Intersindical; Joan Carrero, president de la Fundació S'Olivar; Cil Buele, en representació de Drets Humans de Mallorca; Margalida Ramis, en representació del GOB; el metge homeòpata i impulsor d'iniciatives com Xeremiers de Mallorca per a la Llengua o Enllaçats per la Paraula, Carles Amengual; algun representant de les Padrines i Padrins Flautes del moviment 15-M, i representants del món de la cultura, com l'escriptor Pere Morey i el pintor Joan Lacomba, entre altres representants de l'àmbit social i cultural de Mallorca.

4 columnes

La primera marxa va començar dimecres 1 d'agost i finalitzarà aquest dimarts 14 d'agost. Les altres 3 columnes, que passaran per la resta de pobles i urbanitzacions de Mallorca i pels barris de Palma, partiran al setembre.

Durant aquests dies els activistes han passat per les poblacions de Lluc, Caimari, Selva, Moscari, Campanet, Pollença, Port de Pollença, Alcúdia, Port d’Alcúdia, Sa Pobla, Búger, Llubí, Muro, Can Picafort, Santa Margalida, Maria, Ariany, Petra, Vilafranca, Sant Joan, Sineu, Costitx, Sencelles, Biniali, Sta. Eugènia, Ruberts, Pina, Lloret, Montuiri, Porreres, Son Mesquida, Felanitx, Son Macià i Manacor.

En resposta a una política antipopular

"Camins contra mentides" és una iniciativa que neix per respondre la política antipopular del president José Ramón Bauzá (PP). Jubilats per Mallorca vol dir prou a l'aprovació de la nova llei de Funció Pública que ataca el català, la nova llei turística i també davant l'anunci de privatitzacions, tancament d'hospitals i reducció de plantilles públiques a sanitat i educació, que contribueixen a desmantellar l'estat de benestar i atempten contra la qualitat de la sanitat i l’educació públiques.

Jubilats per Mallorca considera que "tot és ú" i que "aquesta crisi que han provocat ara forma part de l’intent d’eliminació de tota casta de diversitat que impliqui un entrebanc a l’intent d’una elit financera que intenta controlar centralitzadament tota la riquesa del planeta". "Jubilats per Mallorca, des de la no violència activa, ens hem declarat en peu de guerra", sentencia l'entitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid