Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 3r Congrès de "Jubilats per Mallorca" se centra l'Energia nuclear i les alternatives energètiques

"Jubilats per Mallorca" és una associació que pretén oferir als jubilats i assimilables, propostes i àmbits de feina voluntària en defensa de la llengua, de la cultura, del territori i també en favor del reconeixement ple de la seva dignitat i dels seus drets socials, culturals i econòmics.
 
El proper dissabte, a Can Alcover, a Palma, se celebrarà el tercer congrés de l’associació Jubilats per Mallorca. Davant la manca d’informació i l’ocultament interessat que els mitjans de comunicació han fet del desastre de Fukushima, l’entitat ha decidit que el tema central, a part de l’assemblea i de l’elecció dels càrrecs de la Junta directiva, sigui “L'Energia nuclear i les alternatives energètiques”.

01/11/2011 20:10 Política
Les activitats començaran a les 9.00 hores amb l’arribada i l’entrega del material. A les 9.30 hores, es farà la presentació del congrés, amb l’obertura del termini de presentació de les candidatures a la junta directiva. A les 10.00 hores es projectarà el muntatge audiovisual “Energia nuclear i alternatives energètiques”. A les 10.30 hores es farà una pausa per a berenar. A les 11.00 hores, tendrà lloc la taula rodona “Energia nuclear i alternatives energètiques”, amb la participació del tècnic Josep Maria Rigo, del metge Felip Ramis i de l’exsenador Pere Sampol. Serà moderada per Josep Planas i Garriga. A les 12.45 hores, per a cloure l’acte, hi haurà una projecció i debat sobre una adaptació de 30 minuts de la pel•lícula A propòsit de Schmidt, sobre la problemàtica de la jubilació.

A les 13:45 hores es farà un dinar, també a Can Alcover. A les 15:00 hores, hi haurà la presentació de propostes de resolució i el debat, conjuntament o en grups. A les 16.15 hores, es farà la posada en comú, si s’escau, dels debats dels diferents grups. A les 17.00 hores, es farà l’assemblea, amb l’aprovació de la memòria, de les propostes de resolució i l’elecció dels membres de la Junta directiva. A les 18.00 hores, es clourà l’acte.

Tot i que el cobrament de la quota es farà allà mateix, cal inscriure-s’hi per endavant per poder tenir accés al material, els regals i el dinar. Els 10 euros d’inscripció es paguen indistintament de si la persona queda o no a dinar. Tot el congrés és obert a socis i no socis, però només els socis podran participar en l’elecció dels membres de la Junta Directiva.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid