Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 3r Congrès de "Jubilats per Mallorca" se centra l'Energia nuclear i les alternatives energètiques

"Jubilats per Mallorca" és una associació que pretén oferir als jubilats i assimilables, propostes i àmbits de feina voluntària en defensa de la llengua, de la cultura, del territori i també en favor del reconeixement ple de la seva dignitat i dels seus drets socials, culturals i econòmics.
 
El proper dissabte, a Can Alcover, a Palma, se celebrarà el tercer congrés de l’associació Jubilats per Mallorca. Davant la manca d’informació i l’ocultament interessat que els mitjans de comunicació han fet del desastre de Fukushima, l’entitat ha decidit que el tema central, a part de l’assemblea i de l’elecció dels càrrecs de la Junta directiva, sigui “L'Energia nuclear i les alternatives energètiques”.

01/11/2011 20:10 Política
Les activitats començaran a les 9.00 hores amb l’arribada i l’entrega del material. A les 9.30 hores, es farà la presentació del congrés, amb l’obertura del termini de presentació de les candidatures a la junta directiva. A les 10.00 hores es projectarà el muntatge audiovisual “Energia nuclear i alternatives energètiques”. A les 10.30 hores es farà una pausa per a berenar. A les 11.00 hores, tendrà lloc la taula rodona “Energia nuclear i alternatives energètiques”, amb la participació del tècnic Josep Maria Rigo, del metge Felip Ramis i de l’exsenador Pere Sampol. Serà moderada per Josep Planas i Garriga. A les 12.45 hores, per a cloure l’acte, hi haurà una projecció i debat sobre una adaptació de 30 minuts de la pel•lícula A propòsit de Schmidt, sobre la problemàtica de la jubilació.

A les 13:45 hores es farà un dinar, també a Can Alcover. A les 15:00 hores, hi haurà la presentació de propostes de resolució i el debat, conjuntament o en grups. A les 16.15 hores, es farà la posada en comú, si s’escau, dels debats dels diferents grups. A les 17.00 hores, es farà l’assemblea, amb l’aprovació de la memòria, de les propostes de resolució i l’elecció dels membres de la Junta directiva. A les 18.00 hores, es clourà l’acte.

Tot i que el cobrament de la quota es farà allà mateix, cal inscriure-s’hi per endavant per poder tenir accés al material, els regals i el dinar. Els 10 euros d’inscripció es paguen indistintament de si la persona queda o no a dinar. Tot el congrés és obert a socis i no socis, però només els socis podran participar en l’elecció dels membres de la Junta Directiva.
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid