Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
La Intersindical-CSC augmenta la implantació a diverses empreses
05/07/2012 Laboral
Logo intersindical Logo intersindical

La Intersindical-CSC ha obtingut la totalitat dels 13 delegats/des en les eleccions sindicals a Wolters Kluwer (WKE). Aquest sindicat independentista guanyà les eleccions parcials celebrades el febrer d'enguany i va obtenir-hi 10 delegats. Ha vist com augmentava, tal i com exposen, la confiança de la plantilla en les eleccions celebrades el 4 de juliol, tot obtenint-ne la totalitat dels 13 delegats que integren el Comitè d'empresa.

Tal i com destaca la I-CSC, el fet que la Intersindical-CSC hagi obtingut el total de la representació sindical, comporta la l'hegemonia d'un sindicat d'estricta obediència catalana a la multinacional.

Per altra banda, la Intersindical-CSC ha augmentat la seva representació a la multinacional Faiveley Transport, tot passant d'1 a 3 representants sindicals. En aquesta línia d'implantació, aquest augment en 2 delegats/des, la seva representació en les eleccions celebrades el passat 4 de juliol a la factoria de la Selva del Camp es va donar en uns comicis que s'han repetit a causa d'un laude arbitral.

Aquest sindicat també ha renovat amb dos delegats/des la seva presència a Grammer Automotive SA. La ICSC. amb més d'una dècada de presència a l'empresa, ha obtingut 2 representants en les eleccions celebrades el passat 3 de juliol a la planta d'Olèrdola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid