Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicalisme
La Intersindical-CSC obté 20 representants a la UPF

Va ser la força sindical més votada en el conjunt dels òrgans de representació

22/06/2012 Laboral
La Intersindical-CSCva esdevenir la força més votada en les eleccions que es van celebrar dimecres a la Universitat Pompeu Farbra (UPF). Va obtenir el major nombre de vots en el conjunt dels òrgans de representació, augmentant en 9 representants els resultats del període anterior fins a obtenir 20 delegats.

Als òrgans de Personal Docent i investigador (PDI), tan funcionari com personal laboral, la Intersindical-CSC és la força més representativa amb 13 representants.

Pel que fa a la Junta de Personal d'Administració i Serveis (JPAS), el sindicat català obté la majoria absoluta amb 7 representants.

Aquests resultats suposen un important avanç en la presència del sindicat a la UPF, seguint així la dinàmica a l'alça al sector universitari.

El sindicat ha felicitat els sindicalistes de la UPF pels resultats obtinguts i ha refermat el seu compromís amb la defensa dels drets del conjunt de les persones que hi treballen, "per una universitat pública, catalana i de qualitat" i "perquè una altra forma de sindicalisme és possible", remarca.

Amplia la seva presència al sector d'aigües

D'altra banda, a les eleccions celebrades dimecres a Aigües de Manresa SA, la Intersindical-CSC va obtenir un delegat en uns comicis al qual el sindicat català s'hi presentava per primer cop.

Aquest nou representant de la Intersindical-CSC al sector reforça la presència del sindicat, que compta amb majories a Tarragona i Girona i forta presència al conjunt del territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid