Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
28 de desembre
Badalona fa regals a polítics i banquers

Es farà un taller de llufes dissenyades per l'ocasió, taller de regals i una xocolatada popular

27/12/2011 Drets i Llibertats
Aquest dimecres dia 28 de desembre Badalona Indignada lliurarà regals a polítics i banquers a l’arbre decoratiu ubicat a la Plaça de la Vila. A les 6 de la tarda es farà un taller de llufes dissenyades per l'ocasió, taller de regals i una xocolatada popular.

Ales 7 de la tarda tothom que vulgui deixarà dipositat un regal al seu polític o banquer favorit, anònim o al col·lectiu de responsables intel·lectuals de la crisi. La jornada se celebra sota el lema “Som innocents en mans de polítics i banquers”. Els regals es podran portar fets de casa, però aquells que ho vulguin també tenen l’opció d’elaborar-los durant el taller de regals amb material que es disposarà.
Valora
Vídeos
PORTA EL TEU REGAL
Porta el teu regal el proper 28 de desembre a les 18.00 hores a la plaça de la vila de Badalona i participa en el taller de llufes. Pots construir el teu regal amb nosaltres sino el portes ya de casa.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid