Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impunitat feixista
L'agressió feixista a la Sala Stroika, "matèria reservada" per a Felip Puig

Felip Puig classifica com a "materia reservada" l'agressió feixista a la Sala Stroika de Manresa i les activitats ultres del "casal" Tramuntana del Clot. Més de dos mesos després de l'agressió encara no hi ha dades sobre els agressors neonazis

02/06/2012 Drets i Llibertats

Segons una notícia de Manresa.info, el conseller d'Interior autonòmic Felip Puig va declarar que les investigacions sobre l'agressió davant la sala Stroika i sobre el casal Tramuntana no es tractarien fins la propera compareixença a la Comissió de Matèries Reservades del Parlament. Considera que és "materia reservada" de la qual no convé donar informació pública.

De l'agressió feixista a Manresa, "perpetrada per un grup d’aproximadament 10-15 persones totalment organitzades, amb la cara coberta i armades amb barres de ferro, punys americans i bengales", encara no es té coneixement i ha estat tractada amb benevolència i ara considerada com a "matèria reservada" després de més de dos mesos dels fets.

Aquestes declaracions de Puig es va realitzar com a resposata al diputat d'ICV, Jaume Bosch, que va preguntar dijous al Conseller d'Interior sobre l'estat de les investigacions de l'agressió de caràcter feixista el passat 23 de març contra un manresà de 16 anys, davant la sala de concerts Stroika.

El diputat d'ICV Bosch també va plantejar a Puig la indignació dels pares del noi apallissat, per la manca de noticies sobre els agressors i la indiferència que han mostrat sobre el cas.

En aquest sentit, Bosch va relacionar aquesta agressió amb les activitats de grups ultradretans com els que tenen el local social anomenat Tramuntana (Militia) al barri del Clot de Barcelona, amb relacions amb amb grups feixistes violents italians. .
 
 També va reclamar investigacions que analitzin "les possibles vinculacions de Plataforma per Catalunya amb aquests grups".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid