Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Stroika: "L'agressió és un atac feixista, organitzat i covard"

"Es tracta d’una agressió perpetrada per un grup d’aproximadament 10-15 persones totalment organitzades, amb la cara coberta i armades amb barres de ferro, punys americans i bengales"

26/03/2012 Drets i Llibertats
L'Stroika de Manresa, que divendres va ser escenari de la brutal agressió feixista contra assistents a un concert antifeixista, ha fet arribar la seva solidaritat a les víctimes i el seu suport als familiars. En un comunicat, l'Stroika afirma que l'agressió és "un atac feixista, organitzat i covard i el condemnen enèrgicament".

Els membres de l'Stroika asseguren que "es tracta d’una agressió perpetrada per un grup d’aproximadament 10-15 persones totalment organitzades, amb la cara coberta i armades amb barres de ferro, punys americans i bengales".

"L’atac va ser brutal, organitzat i ràpid", assegura, i detalla que el van patir sis persones que esperaven als voltants de la sala per assistir al concert. Una de les víctimes va poder arribar a la porta de la sala i demanar ajuda. El personal de la sala, que es trobava a l’interior de l’espai realitzant els preparatius del concert, va socórrer les víctimes amb l’ajuda d’una cinquena persona amb coneixements de primers auxilis mentre arribaven els Serveis d’Emergències Mèdiques i els Mossos d’Esquadra.

Com a agents culturals actius en el teixit local de Manresa, la sala Stroika ha anunciat que ja està participant en la resposta organitzada de la ciutat. Stroika anuncia que continuarà amb la programació prevista i les actuacions i de grups musicals i artistes, ja que "Ara més que mai: estimem la música i odiem el fexisme".

Albert M. G. surt de l'UCI

El menor de 16 anys veí de Manresa que va resultar greument ferit de la pallissa neonazi ha sortit de la UCI de l'Hospital Universitari de la Mútua de Terrassa i es troba en una unitat de semiintensius, segons ha informat Mútua de Terrassa. Tot i així el seu pronòstic continua sent reservat. Albert M. G., va haver de ser intervingut quirúrgicament divendres fruit de l'hemorràgia interna que patia, i que el va deixar en coma.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid