Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Una nova detinguda pels fets del 29-M

La noia, vinculada a l'Esquerra Independentista, no figuraria entre els vaguistes que han estat identificats a través de la pàgina web d'Interior per a delators

23/05/2012 Drets i Llibertats
Concentració a la ciutat de la Justícia Concentració a la ciutat de la Justícia | Autor: Llibertat.cat

Continuen les detencions en el marc de l'onada repressiva contra els vaguistes del 29-M. Aquest dimecres agents de la Divisió d'Informació dels Mossos d'Esquadra han detingut una noia de 33 anys, Núria R. S., a qui acusen de produir danys en vuit centres educatius de Tortosa el dia de la vaga general.

Segons ha pogut saber Llibertat.cat però, la noia no figuraria entre els vaguistes que han estat identificats a través de la pàgina web d'Interior per a delators. La detinguda està vinculada a l'Esquerra Independentista.

La detenció, que s'ha produït aquesta tarda, ha quedat sense efecte un cop la noia ha declarat i ha sortit en llibertat a l'espera de rebre citació judicial. Segons els Mossos, la detinguda té antecedents per coaccions i resistència a agents de l'autoritat.

En concret, ha estat detinguda perquè el 29 de març hauria realitzat pintades en vuit centre educatius del municipi de Tortosa, i també hauria inutilitzat els mecanismes d’obertura de les portes d’accés d’alguns d’aquests centres. Segons els Mossos, el valor estimat dels danys causats és de 800 euros.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid