Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets en perill
La CUP afirma que el web per delators és "propi d'estats dictatorials"

La formació ha denunciat que la pàgina web és de "dubtosa legalitat"

26/04/2012 Política
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’ha afegit avui a les denúncies contra la nova pàgina web publicada per la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya que convida a la delació de persones que van participar de la vaga general del passat 29 de març.

Un dels portaveus de la CUP, Xavier Angelergues, ha manifestat que “la nova web forma part d’una estratègia repressiva pròpia d’estats dictatorials” i ha afegit que “mentre segueixin les polítiques antisocials i antiobreres hi haurà lluita, i serà completament inútil l'intent del departament d'interior de suprimir-la mitjançant mètodes antidemocràtics”.

Web de "dubtosa legalitat"

A parer de l’organització de l’esquerra independentista el web és "un intent més del govern de CiU de criminalitzar la protesta legítima contra la seva política de retallades". A més, destaca que l'espai web és considerat de dubtosa legalitat per part de col·lectius de juristes que denuncien que es posen en perill drets com la presumpció d’innocència, el dret a la intimitat, a la imatge, a l’honorabilitat, i a la protecció del menor.

Contrast respecte "la permissivitat i complicitat" cap als delictes de les grans fortunes

L’organització ha denunciat el contrast entre “l’acarnissament” per part del govern de la Generalitat contra els col·lectius que denuncien les retallades en drets socials i laborals “respecte la permissivitat i la complicitat que s’aplica des dels poders polític i judicial amb el frau fiscal practicat per les grans fortunes, les pràctiques antisocials de banquers i empresaris que provoquen desnonaments i milers d’acomiadaments, o la violència que practiquen uns Mossos d’Esquadra sempre sense identificar”.

En aquest sentit, la CUP expressa “la necessitat de defensar els drets civils i les llibertats, ara que els atacs que reben els drets socials i nacionals fan més necessària que mai l’exercici personal i col·lectiu de la protesta i de la construcció d’alternatives”.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid