Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
Neix un web que agrupa les campanyes per la insubmissió a Espanya

"Catalunya diu prou" explica als empresaris, als funcionaris i als particulars com practicar la insubmissió i com aplicar-la als peatges

08/05/2012 Política

Un espai que explica als particulars, als empresaris i als funcionaris com practicar la insubmissió, i com aplicar-la als peatges. El web "Catalunya diu prou" aglutina en una sola pàgina quatre tipus d'insubmissions diferents amb l'objectiu de facilitar la divulgació d'informació sobre com praticar la desobediència civil en l'àmbit de l'independentisme.

A través d'aquesta pàgina web, l'usuari pot informar-se de les novetats i de la forma de dur a terme les diferents accions. A més, permet posar-se en contacte amb els impulsors o responsables de cada acció, així com la possibilitat de fer créixer amb aportacions tot el moviment o alguna de les seves branques.

D'altra banda, les diferents organitzacions, grups, entitats i persones que col·laboren i donen suport a les diferents accions han anunciat que articularan aquest moviment per la insubmissió amb l'objectiu de sumar esforços "i que tot el país camini i avanci en una sola direcció, la independència".

- Empresaris: Com fer el pagament de l'IVA a l'Agència Tributària de Catalunya?
- Funcionaris: Com fer insubmissió?
- Particulars: Guia per pagar la renda a Catalunya
- Peatges: Guia legal per no pagar peatges i Estat jurídic sobre les multes de 100 euros.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid