Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió fiscal
Diem Prou: "S'han acabat les reivindicacions passives. Ara és l'hora d'actuar"

Andreu Bartolomé, promotor de la campanya, ha iniciat una gira de xerrades per donar a conèixer la insubmissió fiscal

17/03/2012 Economia
Andreu Bartolomé, restaurador de Siurana (Priorat) i promotor de la campanya Diem prou per la insubmissió fiscal a Espanya, afirma que "s'ha acabat l'època de les reivindicacions passives, ara és l'hora d'actuar, de l'acció". Bartolomé, que ha iniciat una gira de xerrades per difondre la seva acció, va afirmar en una ponència a Berga que ell i la seva companya reben 100 correus diaris de suport.

Barolomé va insistir que tot i que la insubmissió significa no seguir la normativa establerta no es pot dir que sigui il·legal perquè els impostos se seguiran pagant però a l'administració catalana.

La xerrada, celebrada al Casal d'Avis de Berga i organitzada per Berga x la Independència, va durar mitja hora i es va obrir un torn de preguntes i debat que es va allargar mitja hora més. Bartolomé va acabar la seva intervenció amb la frase de Miquel Martí i Pol "Cap llei no imposa silenci al cor que estima. Apleguem totes les voluntats i fem-ne una sola bandera".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid