Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impostos
Vilassar de Mar se suma a la insubmissió fiscal

Amb Vilassar de Mar, ja són 12 els consistoris que han decidit la insubmissió fiscal

02/04/2012 Política
El plenari de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha aprovat adherir-se a la campanya del moviment ‘Diem Prou‘. Aquesta iniciativa proposa la “insubmissió fiscal”, així com totes les iniciatives que el govern municipal iniciï per tal de liquidar els seus impostos de “forma legal” a l’Agència Tributària de Catalunya.

La primera força política a fer pública la proposta va ser la CUP, que ja l'any passat va impulsar una campanya per la insubmissió fiscal als ajuntaments perquè deixessin de pagar els diners reclamats per l'Estat.

Segons ‘Diem Prou‘,  aquesta iniciativa pretén aprofitar l’escletxa legal que permet que la Generalitat de Catalunya recapti els impostos d’IVA i IRPF, sempre i quan se n’informi a Hisenda mitjançant un procediment que la mateixa legislació ja valida.

Amb Vilassar de Mar, ja són 12 els consistoris que han decidit la insubmissió fiscal
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid