Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
El bloc espanyolista impedeix la insubmissió fiscal a Mataró

El bloc espanyolista a l’Ajuntament de Mataró (PSC, PP i PxC) ha impedit l'aprovació0 d'una moció de la CUP que hauria permès dur a la pràctica la insubmissió fiscal com a resposta a l’espoli fiscal que patim els catalans i catalanes.

03/03/2012 Política
El bloc espanyolista impedeix la insubmissió fiscal a Mataró El bloc espanyolista impedeix la insubmissió fiscal a Mataró | Autor: logo
La CUP a l'Ajuntament de Mataró havia presentat una al·legació al pressupost municipal on proposavem la insubmissió fiscal. El govern de CiU va demanar concreció i per això la CUP ha presentat al ple una moció qeu proposa “Ingressar, així que sigui legalment possible, els pagaments efectuats per l'Ajuntament de Mataró corresponents a l'Impost Sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), i també en cas d'haver-n'hi, els corresponents a l'Impost sobre el Valor Afegit (IVA), a l'Agència Tributària de Catalunya, en comptes d'efectuar-los a l'Agència Tributària Espanyola com s'han realitzat fins ara”.

Els vots favorables dels regidors de CiU, ICV i CUP no han estat suficients perquè els partits del bloc espanyolista han vetat la proposta amb els vots negatius dels seus 15 regidors.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid