Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Mig centenar de mestres es concentren a Reus, malgrat la desautorització d'Interior

El Col·lectiu de Mestres de l'Escola Pública havien mantingut la convocatòria tot i havia estat desautoritzada pel director general d’Administració de Seguretat per qüestions burocràtiques pel que als terminis d'informar la celebració de la concentració.

17/04/2012 Drets i Llibertats
Malgrat la desautorització d'Interior, una cinquantena de mestres i professors s'han concentrat des de dos quarts de sis de la tarda a la plaça del Mercadal de Reus. Patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Reus han vigilat la concentració d'a prop però, com era d'esperar, ni s'han produït incidents ni s'ha fet cap identificació.

La nota d'Interior s'havia difòs al migdia

Pobleviu.cat donava a conèixer la carta que s'havia fet arribar al Col·lectiu de Mestres de l’escola pública de Reus per part del director general d’Administració de Seguretat, on es desautoritzada una concentració avui a la plaça Mercadal a dos quarts de sis de la tarda.

Els motius feien referència al termini estipulat a l’hora de convocar mobilitzacions (en aquest cas, una concentració en una plaça de vianants), són d’entre deu i trenta dies a l’autoritat competent.

Però allò que sorprenia la nota, més enllà de la raó burocràtica qüestionable, era el següent: “Així mateix, no acrediteu en el present cas la concurrència de causes extraordinàries i greus que justifiquin la urgència de convocatòria i que permetria que l’esmentada comunicació es presentés amb una antelació de vint-i-quatre hores”.

Tot i que s'ha mantingut la convocatòria, la falta d'autorització per part d'Interior ha deslluït l'acte, han assegurat els organitzadors de la concentració dels mestres i professors de les escoles i instituts de Reus per protestar contra les retallades dels Governs espanyol i català contra els docents.
 
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid