Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#primaverareus
Mobilitzacions a Reus contra les privatitzacions i les retallades del sector públic

Manifest i programa definitiu de les mobilitzacions del 23 al 25 de març, sota el lema "No tinguem por, plantem cara #primaverareus"

22/03/2012 Drets i Llibertats
En motiu de la celebració del congrés nacional de Convergència Democràtica de Catalunya que es celebrarà a Reus els propers dies 23, 24 i 25 de març, l’Assemblea Popular de Reus convoca un seguit d’actes els mateixos dies del congrés per assenyalar i denunciar les persones que estan duent a terme les privatitzacions del sector públic a Catalunya.

I fan una crida al conjunt de dels i les treballadores de Catalunya, als moviments socials, als sindicats alternatius i combatius, als col·lectius i organitzacions de l’esquerra anticapitalista, vagin a donar suport a les mobilitzacions que es duguin a terme a Reus i a participar-hi. Tots els actes tindran lloc a la plaça Mercadal de Reus.


 Dimecres 21 de març


18h. a la Plaça Mercadal, Roda de premsa amb els col·lectius convocants del contracongrés


Dijous 22 de març

A les 20h a la Sala d’Actes del Centre de Lectura, c/ Major 15, Reus

Projecció del documental “Interferències“
Una reflexió sobre la crisi global que posa nom als responsables, una reflexió sobre qui mou els fils, genera els deutes i imposa retallades

Videofòrum: Presentació, passi de la pel·lícula i debat amb una persona membre d’Interferències

Més info sobre el documental www.interferencies.cc


Divendres 23 de març:


-16:00: alliberament de la plaça del Mercadal.

-18:00: des de la plaça del Mercadal, cercavila + performance pel centre de la ciutat per denunciar les retallades i les privatitzacions.

-19:30: xerrada "Parlamentarisme i assemblearisme al segle XXI" a càrrec de l’escriptor Félix Rodrigo Mora, activista vinculat al 15-M de Madrid.

-21:00: sopar popular al Mercadal.

-22:00: assemblea oberta al Mercadal.

-23:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.


Dissabte 24 de març:

-11:00 / 13:00: taula rodona entorn les alternatives al capitalisme a la plaça del Mercadal amb la participació de Félix Rodrigo Mora, del 15-M de Madrid, David Fernández, activista social i periodista del setmanari La Directa, un membre de la Cooperativa Integral Catalana, i Àngels Martínez, de Dempeus per la Salut Pública i la Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut.

-14:30: dinar popular al Mercadal.

-16:30: des de plaça Mercadal, manifestació cap al Tecnoparc (indret on se celebra el congrés de CDC) amb el lema "No tinguem por! Plantem cara!".

-18:30 (aprox.): arribada de la manifestació al Tecnoparc. Lectura del manifest de l’Assemblea Popular de Reus, parlaments de diferents activistes sindicals i socials, del 15-M de Reus, de l’EIC i de la CGT.

-21:00: sopar popular al Mercadal.

-22:00 / 1:00: concerts i activitats al Mercadal.


Diumenge 25 de març:


-11:00: concentració al Mercadal i marxa cap al Tecnoparc.


Manifest

MANIFEST

Companyes i companys,

Davant la celebració del 16è congrés "nacional" de Convergència Democràtica de Catalunya a Reus, els propers dies 23, 24 i 25 de març, l’Assemblea Popular de Reus fa una crida a mobilitzar-se i a sortir al carrer a totes aquelles persones indignades amb la crisi, indignades amb els bancs i el poder econòmic, indignades amb les retallades, indignades amb qui ha provocat la crisi, indignades amb les privatitzacions i el desmantellament dels serveis públics a Catalunya, indignades amb una partitocràcia i uns sindicats majoritaris covards, domesticats i claudicants davant el totpoderós poder econòmic, indignades davant l’ofensiva espanyolista, indignades amb la corrupció política i la seva falsa democràcia, indignades amb el Banc Mundial i el Banc Central Europeu, indignades amb el creixement del feixisme i la xenofòbia, indignades amb una monarquia caduca i estèril hereva del franquisme, indignades amb la reforma laboral, indignades amb definitiva, amb un sistema, el capitalista, que només genera beneficis i privilegis per a uns pocs i precarietat, violència i misèria per a la majoria…

Des de l’Assemblea Popular de Reus volem cridar ben alt JA N’HI HA PROU! i assenyalar i denunciar públicament als qui han dissenyat i portat a terme les retallades, les privatitzacions i el desmantellament dels serveis públics, als qui protegeixen la banca i els poders econòmics (els veritables responsables de la crisi), als qui ens retallen drets laborals i socials, als qui ens reprimeixen si protestem i exigim els nostres drets i una societat més justa i igualitària, i als qui s’omplen la boca amb les paraules democràcia o llibertat i al mateix temps s’omplen les butxaques amb diners públics i fan les lleis a la seva mida.

Per això, hem organitzat tot un seguit d’actes, d’assemblees, de debats, d’accions i de manifestacions a Reus (coincidint amb la celebració del congrés de CDC) per fer ben palesa la nostra indignació, deixar ben clar que no ens representen! i mostrar el nostre rebuig radical i democràtic a les polítiques encapçalades per Artur Mas, Oriol Pujol, Boi Ruiz, Mas Colell o Felip Puig.

Fem una crida als moviment socials, a totes les indignades, als col·lectius i organitzacions de l’esquerra contestatària i anticapitalista i als sindicats alternatius del país, a donar suport a les nostres mobilitzacions (que són les de tots i totes) i a participar-hi activament.

 

Tota la informació: cartells, programa, manifest, qui som, actes previs, etc a www.primaverareus.cat/

http://assembleareus.info/

#primaverareus

twitter: @primaverareus

http://www.facebook.com/events/201027483330803/

http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article6869

 








 
Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid