Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Demanen el tancament d'un centre "nazi" al barri del Clot de Barcelona

Sota el lema “No volem feixistes al Clot, a Barcelona, ni enlloc”, hi ha convocada una manifestació pel proper 21 d'abril

01/04/2012 Política
Ahir al matí, prop d'un centenar de persones van protagonitzar una cassolada prop del centre "nazi" Tramuntada al barri del Clot de Barcelona amb l'objectiu de demanar el seu tancament. L'acte de protesta va comptar amb el veïnat del carrer Independència on es troba el centre, segons informa el nucli de Sant Martí de la CUP a Barcelona.

Un grup del centre social "nazi" es va apropar als membres de la cassolada amb una actitud provocadora, i amb la cara tapada. Van fer fotografies de les persones que hi participaven a l'acte de protesta des de darrere dels Mossos que els protegien. I en concret, una persona del centre va increpar un integrant d’Unitat contra el feixisme i el racisme (UCFR). Més tard, un grup de "feixistes" es va apropar corrents amb una actitud agressiva, però els participants a la cassolada no van respondre a la provocació.


Campanya “No volem feixistes al Clot


Durant les properes setmanes, el barri del Clot, i altres barris propers, s’omplirà  de la consigna, “No volem feixistes al Clot, a Barcelona, ni enlloc”. Unitat Contra el Feixisme ha acordat una sèrie d’activitats per demanar el tancament del centre "nazi" Tramuntana situat  al carrer Independència 333

A la 2a assemblea de la campanya que es va celebra al barri, amb la participació d’entitats molt diverses del districte, entre elles la CUP,  es va acordar convocar una manifestació el dissabte 21 d’abril, a les 11h, des del Mercat del Clot, fins al Mercat de Sagrada Família.

També fan saber que durant les properes setmanes, s’anirà ampliant el teixit social als barris, per conscienciar la gent en relacó a la naturalesa feixista d’aquest centre, amb octavetes, cartells, etc


Contra l'agressió nazi a Manr
esa

La UCFR també ha acordat sumar-se al crit gairebé unànime contra l’agressió nazi de fa una setmana a Manresa, que va deixar un menor d’edat en coma a la UCI, i que fa ferir greument dos altres nois. Segons li consta a UCFR, l’únic partit que ha evitat condemnar l’agressió és Plataforma per Catalunya (PxC). És de destacar que un regidor de PxC a Manresa és un antic skin nazi. També destaca la implicació de skins nazis al local Tramuntana del barri del Clot.


 
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid