Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Nova iniciativa per defensar el català a l'escola

L'acció, que té com a lema Tens 3 hores per defensar el català a l’escola?, es farà a través de voluntaris que disposaran de línies de telèfon arreu del país.

09/02/2012 Llengua

La Plataforma Somescola.cat inicia una nova acció per l’escola en català. Es tracta d’una campanya per aconseguir que tots els centres d’ensenyament s'adhereixin al manifest de Somescola.cat. La iniciativa té com a objectiu mostrar el consens que hi ha entre la comunitat educativa catalana al voltant d’un model d’ensenyament que ha estat reconegut internacionalment.

L'acció, que té com a lema Tens 3 hores per defensar el català a l’escola?, es farà a través de voluntaris que disposaran de línies de telèfon arreu del país (Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Tarragona, Lleida, Manresa, Vic, Girona i Mataró) des d’on contactar amb els centres d'ensenyament. Les trucades es faran del 15 de febrer al 31 de març des de qualsevol dels indrets indicats. Les persones interessades a fer de voluntaris i voluntàries cal que omplin aquest formulari electrònic o bé truquin 93 319 80 50

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid