Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració "Pel Català a l'Escola" a Tarragona

La Plataforma per la Llengua convoca la ciutadania aquest dijous dia 9 de juny a les 19h a la Plaça de la Font de Tarragona. La mobilització compta amb el suport de diverses entitats.

Per a la Plataforma, el model d'ensenyament en llengua catalana corre perill en els territoris on és pròpia. I, amb ell, el model de cohesió social i qualitat pedagògica. Per argumentar-ho posa tres exemples. Al Pais Valencià s'ha anunciat  'un decret que pretén capgirar el model educatiu  posant fi a les línies en català. 

09/06/2011 11:10 Llengua
Aquesta mesura  se suma a les recents sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular a l'ensenyament a Catalunya i posen en perill el model d'escola catalana que ha funcionat amb èxit els últims 30 anys.
 
A això cal sumar-hi la intenció, expressada pel president electe de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, de suprimir el model d'immersió lingüística vigent a les escoles de les Illes. 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid