Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CAL :"Pel català a l'escola, ni un pas enrere!"

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) manifesta la seva més profunda indignació i el seu rebuig total a la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte a l’ús del castellà com a llengua vehicular a l’escola.

A més a més, l'entitat lamenta que un nombre molt reduït de persones es pugui servir dels tribunals de justícia per continuar els atacs contra el model lingüístic escolar al nostre país i, per tant, continuar amb els seus atacs contra la llengua catalana. A més a més, reafirma que seria un greu error separar els infants per raó de llengua. La immersió ha permès facilitar a tots els nens i nenes d'aquest país els mateixos instruments culturals i lingüístics, per tal que es puguin desenvolupar amb les mateixes possibilitats, independentment de la seva llengua familiar.

02/09/2011 22:43 Llengua
I denuncia que aquest nou atac contra el català i demanem  a la societat civil que es mantingui amatent i unida al màxim per combatre els enemics de la llengua catalana, que ho són també de Catalunya. És la societat civil que haurà d'empènyer els nostres polítics perquè també sàpiguen mantenir-se ferms en la defensa dels nostres drets nacionals, culturals i lingüístics.

 

 

Per saber-ne més:

El TSJC amenaça perquè s'apliqui l'ensenyament de l'espanyol com a llengua vehicular a les escoles

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid