Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Policies secretes ataquen violentament una protesta a Sabadell

Els agents provoquen ferides a un menor que hagut de ser hospitalitzat

05/01/2012 Drets i Llibertats

Una cavalcada que avui ha organitzat la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHCS) ha estat atacada per agents de la policia secreta, que algunes fonts han indicat que es tractava de Mossos d'Esquadra.

Tal i com ha indicat VilaWeb Sabadell i les imatges d'un vídeo que ha recollit l'agressió un menor ha estat agredit per agents de paisà durant la marxa de la PAHCS. El menor que havia intentat aixecar del terra un retingut pels policies de paisà, que l'han atacat, raó per la qual ha requerit assistència hospitalària.

La marxa de denúncia de la PAHCS ha començat al centre de Sabadell, fins que unes persones han volgut entrar a l'oficina de la Caixa de Pensions de la Rambla. Aleshores quatre agents de paisà han intentat identificar una d'aquestes persones (policies de paisà i actitud violenta), fet que ha provocat un estira-i-arronsa entre els manifestants i membres dels policies camuflats.

Encara, posteriorment una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha retingut una desena de membres del col·lectiu informant-los que acusaven una persona d'agressió a la policia i que s'havia d'identificar o seria detinguda.

Vilaweb mostra una imatge a la seva notícia en què una agent de la policia autonòmica gesticula de manera insultant amb el dit mitjà als periodistes i persones del voltant.

Un dels portaveus de la PACHS, Oriol Sorolla, ha explicat que “l'objectiu de la cavalcada d'avui era entregar simbòlicament sacs de carbó a alguns dels responsables de la situació gravíssima dels milers d'afectats per la hipoteca que són a punt o s'han quedat sense vivenda”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid