Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els Mossos retenen deu membres d'un comitè de barri mentre repartien fulletons

Una vintena d'antiavalots han retingut aquest dimarts al matí entre dos quarts d'una i la una una desena d'activistes del Comitè de barri de Sant Antoni de Barcelona que repartien fulls volants a les portes del Mercat de Sant Antoni.

Així ho ha denunciat l'Agència 29-S, que ha precisat que els agents de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra han impedit que els activistes es moguessin, els han escorcollat i els han identificat sense cap raó explícita que ho justifiqui. Els retinguts han denunciat que també els han ventat coces a les cames.

25/01/2011 15:08 Drets i Llibertats

L'escena era qualificada de "surrealista" per alguns veïns que anaven a comprar al mercat i observaven l'escena a una certa distància, assegura. Finalment els han deixat en llibertat sense més explicacions, i l'operatiu de tres furgonetes i quatre vehicles patrulla ha desaparegut carrer Urgell amunt.

El director del Mercat de Sant Antoni havia autoritzat que el Comitè de Vaga del barri repartís els fulletons.

Per saber-ne més:

Jornada nacional de lluita el 27 de gener i vaga general al Principat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid